Subscribe:

16 April 2011

♥ i do cherish u ♥

Jam sekarang sudah pukul 2.12 pagi...eh, nape tak tido lagi ni? ntahla mata ni rasa sangat segar plak...selalunya kol 10 lebih dah tido sekali dengan kasih tapi tetiba malam ni terimbas kenangan silam..korang penah rasa tak? kenangan yang melibatkan hati & perasaan...rasa macam nak putar balik time tu..its so sweet untuk diingati...dan lagu 'i do cherish u' from 98 degrees adalah sangat memorable..ish, betul ke saya eja ni..kadang2 teringat tak salah tapi jangan terlalu mengingati...biarkan ia berlalu menjadi kenangan yang terindah dalam hidup kita...pejam celik pejam celik dah hampir 10 tahun kenangan itu berlalu dan biarlah ia hanya dalam hati dan menjadi kenangan yang terindah..tetiba entry berbau sangat emosi plak...


motif letak pic ni adalah kerana nampak macam teringat kisah silam...

hadapilah segalanya dengan senyuman.....


2 comments:

Kasmawati Jaafar said...

I do cherish you
For the rest of my life
You don't have to think twice
I will love you still
From the depths of my soul
It's beyond my control
I've waited so long to say this to you
If you're asking do I love you this much
I do

=)

Ms. Sue said...

=)

ingat pasal pe nani?
hehehe....

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...