Subscribe:

15 April 2011

Fun Friday - Dia sudah ada pool

Kasih sudah ada pool yang diidamkan....sangat suka ok...saya tengok kasih sangat teruja main dalam pool dengan bola2 yang banyak..actually dah lama beli pool ni tapi baru nih dapat tepek kat entry...korang tengokla pic kat bawah ni..kasih sangat teruja kan...

-
-
-
-
-
-
-

time ni dia nampak mama nak snap aksi dia terus meluru nak amik camera...ternganga sekali dan menampakkan gigi yg 4 batang itu...pic ni je yg dapat amik 4 batang penuh gigi kasih..



tengah syok2 main dengar iklan sanggup teleng2 kepala ok..


ni nak amik kamera kat tangan mama...

dah penat cas tenaga semula...susu mama best kan kasih..hehe



sekian, entry untuk hari ini...

4 comments:

Kasmawati Jaafar said...

alolo... kalo anak aku, kejaaaaap je bola2 tu dah ilang entah ke mane.

Dayu said...

dari dulu teringin nak beli pool ni
tp tak beli2...
mmg terserlah kegembiraan kasih
senyum melebar hah
ngan bola penuh dalam tu
lagilah girang dia

Ciare Baha said...

bestnyaaa. kita pon dah tanam cita2 nak beli pool utk si kecik. bestnya! :D

Hanani said...

kasma: kasih ada gak baling2 bola ni bila dah bosan..tgk2 ada bawah almari tv..hehe

dayu:nani beli ni pun pas balik dr umah cira aritu..selang 2-3 ari tros g tesco rembat 1..kalau tak, tak bli gak..

ciare: beli utk rayyan tau sure dia suka..mesti dia suka tgk bola yg banyak and colourful tu...kat tsco murah tau..rm14 jek...

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...