Subscribe:

01 April 2011

Rungsing

Salam hari jumaat sume...arini genap 5 hari kasih tanak menyusu guna puting botol baru yang saya tukar...brand adalah sama (MAM) jugak tapi disebabkan baru kasih dah terasa lain agaknya...saya tukar sebab since new born tak pernah tukar ye..so, sepanjang masa saya bekerja, kasih hanya minum air masak je la...sib baik makan dia nak cam biasa tp sian la kat dia tanak myusu..dahla bln depan nak timbang berat kat KK..kang ada gak aku yg kena bebel.....teringat time memula nak start keje pas berpantang selama 2 bulan...genap 2 minggu jugak baru kasih nak guna puting botol susu...skang, selepas 10 bulan perkara sama berulang lagi...runsing sugguh hati ini...kepada mommy2 yang ada experience dan nak bg pendapat cer cite camne caranya...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



mama, kasih nak puting yg lama..nape mama buang puting kasih tu?...(time nih kasih 5 bulan)....rindu nak pegang tangan kasih yang berketak cam gini..skang dah lasak susah nak dapat berketak camni...

3 comments:

mama shifa said...

shifa ada masaalah yg sama..semua botol MAM da packing masuk kotak
dia lebih selesa pakai puting pigeon.

abah dan mak haqq said...

bila anak dah lasak ni..
makin susutlah badannya..
bukan sebab tak susu pun kan..
takpelah..
janji sihat ek :)

Ms. Sue said...

aik..terbalik la pulak anak kita...
aku tukarkan puting botol yg baru, mira ske giler..yoyot sampai tak cukup 4auns..
dulu se-auns pun payah nak abis..plak tu lapar jer...

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...