Subscribe:

05 October 2009

Sangat tak larat dengan mabuk dan pening-pening..

Entry ni dibuat dalam keadaan saya yang tak berapa sihat...pening + nak muntah + tak sedap badan dan macam2 lagi la...dulu tengok org lain mabuk atau morning sickness macam ok je, tapi bila dah alami sendiri mak aih, patutla syurga di bawah telapak kaki ibu...sangat seksa badan weh..huhu..sume benda saya tak boleh nak makan...letakla makanan paling sedap dalam dunia pun saya taknak makan..dah la tak boleh nak makan bau pun tak boleh..kalau tak sure muntah even kuar air je..tapi kepada mummy wannabe korang janganla takut atau fobia dgn statement saya ni, ni semua adalah dugaan dan kenikmatan ketika pregnant..org tak pregnant mmg takkan tau camne..nanti bila baby dah makin besar dalam perot korang mesti akan lupakan saat korang mabok giler dulu...

okla ye, saya rasa macam nak mengeluarkan isi perut yang tadi saya isikan dengan biskut peanut butter dan susu anmum...sian baby, baru nak makan je mama dah muntahkan smula...kepala saya pun dah makin pusing...

5 comments:

f a i z a h 's said...

Saba2...sy pn alami apa yg awk alami...xtahan sgt nanges seorg2...huhuh...all the best~!

f a i z a h 's said...

Saba2...sy pn alami apa yg awk alami...xtahan sgt nanges seorg2...huhuh...all the best~!

Hanani said...

faizah-->ye ke faizah awak pun alamai sama am saya..seksa badan kan..tapi demi baby ku harungi jua..huhu

syaf said...

salam..
meh singgah my blog..anda pasti x nyesal munyew...
http://daniel-syaf7788.blogspot.com/

jai@jezz said...

siannya akak... x per... besar pengorbanan ibu tu.. sabar ye kak.. :)

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...