Subscribe:

29 September 2009

Alhamdulillah baby saya mula dikurniakan dengan jantung, buah pinggang, paru-paru dan perut...kecik lagi..so comel..huhu..setakat ni alhamdulillah takde simptom muntah2 lagi...minta2 sampai bersalin..sama2la berdoa untuk saya ye...perubahan fizikal dah terasa...semoga perubahan ini dapat menabahkan aku..huhu...kepada ibu2, mama2, mak2 dan umi2 yang dah berpengalaman minta bagi petua dan share pengalaman korang eh....



11 comments:

ciare (^_^)v said...

tahniah kak nani....=D wuahhh i'm happy for you.......rasa mcm tak pcaya, baru je kak nani buat entri bila nak ada baby aritu, tau2 je now dah ada baby kat dlm :)

congrats =D

aihh bile turn saye pulak ni..huhu

lina said...

congrate kak nani. nanti anak akak sebaya anak fashya la =)

ღnFashyaღ said...

kalo dah serumet tu walau xkawen same2 gak, anak tetap nak sebaya...hhahaha...

Hanani said...

ciare-->alhamdulillah ciare, rezeki allah dah bagi..akak happy terima seadanya..insyallah akak doakan ciare cepat dapat baby tau..jom join akak...

lina-->ha'ah lina, anak akak nanti sebaya fashya...aura roomate masa kat upm dulu kot..

ღnFashyaღ said...

huh....anak akak sebaya kite ke???bukan sebaya anak kite???hihi

Hanani said...

fashya-->agaknya dapat aura sbb serumet kan..haha..ha'ahla, nanti anak kita sebaya..huhu..cutenya

mun-e said...

congratz kak nani ngan fashya ^^. jaga diri dan kandungan baik2 ;)

jai@jezz said...

sabar menunggu waktu kelahiran... =)

Hanani said...

muni--.tq for the wish..huhu

jezz-->memang banyak dugaan time awal2 preggy...

ezan said...

hai nani, u selalu loya ye? cuba standby makanan ringan atau apa-apa snek kat tempat kerja atau dalam beg tangan dan jangan tunggu time rasa nak makan baru makan tapi rajin-rajin kunyah snek. Mungkin ini dapat kurangkan loya.

Walau mcm mana pun ini pengalaman yg terindah dan setiap org mengalami pengalaman yg berbeza-beza. Pape pun take care ye.

Hanani said...

ezan-->tq for the petua tu eh...skang ni memang nani asek kena mengunyah je sbb nak ilangkan loya...

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...