Subscribe:

29 October 2009

9 weeks preggy

Alhamdulillah, baby saya dah berusia 9 minggu..dah bertukar status menjadi janin @ fetus...Pergerakan pertama fetus dapat dideteksi dengan USG (ultrasonography). Pada minggu ini perut dan rongga dada sudah terpisah dan otot mata dan bibir atas terbentuk. Loya-loya still ada tapi tak begitu teruk cam awal2 preggy...saya sekarang cepat sangat rasa penat..sikit2 je dah mengah..huhu..pembawakan baby agaknya...


Selama 9 minggu preggy, emosi saya memang kadang2 tak stabil...boleh nak marah dan tetiba boleh elok sendiri...saya sentiasa berdoa supaya tak marah2 hubby...takut nanti baby saya pun suka marah2 gak...

Baby saya tecit lagi tapi pinggang saya selalu sakit2 je..insyallah next week baru saya nak pergi scan...semoga baby sihat ye sayang...

3 comments:

maidatul said...

nani bbiasalah tu...en suami kena tahan dan faham...kita bukan saja2 nak marah2 atau apa2...mood memang tak menentu jea masa preggy nie...InsyaAllah sentiasa berdoa agar nani dapat control...

ezan said...

hai nani, biasalah org pregnant ni emosi x menentu so banyak2lah bersabar yek.

sue_hatimanis said...

comelnyer....
harap bertenang ye nani..
jauh lagi perjalanan tuhh..

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...