Subscribe:

24 September 2009

Alhamdulillah..Its Reality

Alhamdulillah..syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan izin-Nya doa dan impian saya dan hubby termakbul juga...korang ingat tak yang aku nak bagitau story pas raya..alhamdulillah, i'm pregnant...memang aku target abes exam je plan nak pregnant dan alhamdulillah ALLAH maha mengetahui segalanya...selama setahun 10 bulan my marriage memang happy tapi dengan kehadiran baby yang dinantikan moga bertambah bahagia...nak dijadikan citer nape lambat sangat kitorang nak ada baby...ni semua gara2 kursus KPLI KDC yang aku amik..syarat wajib tak boleh pregnant selama berkursus...so, kami2 kaum isteri yang amik kursus ni kenala bersabar dan penantian tu berakhir akhirnya sempena bulan yang mulia...tanda2 nak pregnant ni memang aku rasa dr awal lagi..mana taknya before ni aku punya tanda2 nak period akan ada bila dekat2 nak period tp awal bulan ni aku dah rasa semacam nak period je padahal baru lepas period...pergi cek dgn doctor then doc kata yang aku nak pregnant tapi belum confirm lagi...doc soh tunggu kalau period tak datang bulan ni insyallah embrio nak terbentuk..adik ipar aku plak keje dgn pantai medical centre lab..so,tak payahla aku g beli upt kat farmasi...minta kat dia je..huhu...sehari aku lewat period je tros aku wat test esok ptgnya...then tros upt tu tunjuk positif pregnnat..alhamdulillah..skang ni aku rasa badan mmg dah lain macam..dan yang lebih penting aku dah tak boleh nak lasak2 cam biasa lagi...huhu...

7 comments:

P.A.S.S.I.O.N of~MiNe 'N' HiS said...

congrats sayang...:)

Hanani said...

teem-->tq teem cayang..doakan i k...

jai@jezz said...

Alhamdulillah... Syukur sgt.. u dh pregnant.. :) jgn buat keje berat2x tau.. wish u dpt baby yg comei.. :)

Hanani said...

jezz-->tq for the wish...huhu

ezan said...

Hai nani, tahniah bakal jadi seorg ibu, satu anugerah yg sangat bernilai x terucap dgn kata2 betapa indahnya saat tersebut. Teringat saat ezan mula mengandung dulu hehe.. welcome to the mother's world. Pape pun take care yer..

:: NiNa :: said...

nani..congrats..to be a mama soon..take care urself kay..

Hanani said...

ezan-->i can't wait to be a mama...nak minta petua dari ezan ni..huhu

atie-->tq atie...doakan nani k

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...