Subscribe:

13 September 2009

Penantian Berakhir

Alhamdulillah...arini aku dapat update entry baru selepas agak lama menyepikan diri..huhu...sangat rindu sama blog..aku tak dapat nak update entry sebab my lappy charger dah rosak..nak tunggu brg warranty lambat lagi..so,kenala banyak2 bersabar sempena bulan ramadan ni...satu lagi faktor yang aku tak dapat nak update sebab bz mengstudykan diri untuk final exam kpli aku tu..alhamdulillah sume dah settle dan result pun dah dapat..aku dapat cemerlang k...sekali lagi my hubby and my parents proud vif me..tak sangka dapat cemerlang..kalau kat maktab cemerlang ni dikira CGPA 3.5 above la...alhamdulillah...tak sia2 aku tak ngadap blog sbb study...huahua..skang ni tinggal exam induksi je..ari khamis depan bersamaan 17 sept aku exam..wish me luck k..exam kali ni berkaitan dengan perintah2 am, dasar kerajaan,etika perkhidmatan..sape2 yg keje gomen wajib amik test ni..huhu...dah macam paper law je aku nak amik nanti ni..cuak seh...i'l do my best...

kepada blogger yang aku tak sempat nak jengok dan bagi komen kat blog u all jgn lupa kat aku plak..aku still ada tau just bizi tahap cipan je...kepada mereka yang meng'tagged' aku sori sebab tak sempat nak jawab lagi..don wori aku akan jawab gak nanti tau...lagi 6 ari nak rayakan? tak sabarnya aku nak balik beraya..kali ni balik kg aku dulu..huhu..persiapan raya ala kadar je..baju 2 pasang,kasut pakai kasut lama,tudung adik aku dah tlg blikan,kuih raya tak beli lagi..tak sempat nak wat kuih la...ingatkan nak wat chocolate chip and biskut sugi tapi macam tak sempat je..cari kat angsana je la...ni aku nak promote kuih raya yg paling best kat angsana tu..kepada sesiapa yg tengah cari kuih raya sedap silalah beli kat anis cookies kat food court bawah angsana..memang best doh..aku dah try macam2 kuih kat situ..time aku g survey kuih raya tu aku tak pose then owner kedai tu soh aku test..memula aku segan gak, yela makan di khalayak ramai..tapi bila kwn aku start dulu je tros aku ngap gak..haha...seyes sedap..tak rugi shopping kuih raya kat situ..alkisahnya, ada sorang kwn aku ni g bw family dia beli kuih kat situ sampai rm1ooo lebih k..maknanya kuih dia mmg sedap...dia beli utk 3 rumah...so,aku dah tau mana tempat jual kuih yang best aku beli kat situ je nanti...

2 comments:

maidatul said...

Haa beli jgn tak beli nanti akma mai dtg umah rasa ek...hehehe...
insyaAllah ada rezeki jumpe...

adyzan06 said...

hai nani, tahniah dapat keputusan cemerlang yerk. ezan pun tak prepare kuih raya lagi kononnya tahun ni nak buat sendiri tapi emm tgk lah apa yg sempat. :D

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...