Subscribe:

17 December 2014

Kenali 16 Kehebatan Sustained Release Vita C Pujaan Ramai

Selain untuk cantik dan antioksida terbaik, jom lihat apa 16  kelebihan Sustained Relesed Vita C Shaklee :

1.Membantu meningkatkan antibodi dalam tubuh supaya sistem imun tubuh lebih tinggi
2.Mempercepatkan proses penyembuhan luka dan demam
3.Menguatkan struktur gigi dan gusi
4.Perokok @ mereka yang bergaul dengan perokok memerlukan vitamin C
5.Membina kolagen (sebagai bahan pengikat/pelekat) dalam membinan dan menguatkan sel-sel tisu dalam badan
6.Pengambilan vitamin C yang mencukupi dalam diet seharian dapat mengurangkan risiko tekanan darah tinggi
7.Membantu proses penghadaman & penyerapan zat besi
8.Individu yang sering stress (tertekan), penat, letih, lesu serta sibuk dengan urusan harian memerlukan vitamin C.
9.Pengambilan vitamin C yang mencukupi dapat membantu mengembalikan hormon stress (hormon yang melawan stress)
10.Bertindak sebagai anti kimia yang menjadi racun dalam tubuh seperti nitrates dan nitrites
11.Memberi perlindungan terhadap penyakit jantung dan mengehadkan 'oxidation' terhadap kolestrol jahat
12.Membentuk Sel-sel darah yang baru (setiap 3 bulan darah dalam badan akan bertukar)
13.Membantu memulihkan selesema, resdung dan bersin waktu pagi.
14.Membantu dalam proses pemulihan kudis
15.Pengambilan vitamin C sebanyak 1000-5000mg sehari dapat mengurangkan risiko /melawan penyakit barah seperti kanser oral cavity, kanser kerongkong, kanser saluran penghadaman, kanser serviks, kanser usus besar (rektum), kanser payudara dan kanser paru-paru
16.Bertindak sebagai "Protector Gate" - setiap masa mesti berada dalam badan kerana sifat vitamin C adalah larut air.

Nampakkan? Bukan 2 atau 5 kelebihan Vita C Shaklee malah lebih daripada itu...sebotol boleh tahan 6 bulan pula tu 😉...memang sangat berbaloi..sekarang masih lagi berlangsung promosi hebat untuk Sustained Release Vita C Shaklee...Dapatkan pada harga yang tak mampu ditolak..

Hubungi saya,
Hanani Hamid
SMS/WHATSAPP - 012 3485657
Email - hanani217@gmail.com
Pengedar sah Shaklee anda 👸

4 comments:

beeha said...

eh, tinggal 13 hari aje lagi before promo tamat ea..kena grabb cecepat ni sebelom stok abess..lalalaa

Nor Arina Azmi said...

Nak beli 1 set trus untuk simpan wat stok..hihi

Innasha Aini said...

vitamin c lah yang banyak bantu kt kurangkan masalah jerawat yang memang susah nak hilang!

Hanani said...

Beeha : memang wajib grab sebelum back to normal price..

Arina : beli jangan tak beli

Sasa : kannn...itu yg wajib vita c ada kat rumah

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...