Subscribe:

26 November 2014

Pengiktirafan kali ketiga

Syukur Alhamdulillah dengan apa yang diberikan..terjaga pada waktu ini dan mata sangat segar..apalagi bukak blog taip apa yang ada dalam kepala..kalau tak, terlupa je...since saya join blogger support group dan cabarannya 1 hari 1 entry maka kena tunaikan juga...gigihkan diri..kalau tak bersawang nanti blog ni...kalini saya nak share dengan semua rakan-rakan blogger tersayang perjalanan saya bersama Shaklee. Bukan perjalanan apa, pengiktirafan yang diberi..

Kelmarin tengok post box ada surat dari Shaklee...bila bukak rupa-rupanya surat invitation ke MOTIVATION & RECOGNITION RALLY. Alhamdulillah kalini dapat naik pentas lagi sebagai COORDINATOR.. tahun lepas naik sebagai SUPERVISOR...dan lagi terharu kalini naik dengan perut ke depan...hehe..rezeki baby...

Yang buat saya sangat terharu bukan saya sorang je naik tetapi bersama anak-anak Shaklee yang lain juga..tahniah untuk Kak Suhaila Abu Bakar dan Kak Suhaila Ismadi...dua-dua nama sama...recognition kalini untuk negeri Johor...pada leader-leader yang berada di Johor je la...pada anak cucu di negeri lain ada yang dah naik.
pentas..

Oh ye, recognition ini akan berlangsung pada 13hb Disember 2014 (Sabtu)..terbuka kepada semua..pada yang nak datang boleh je..buat kat Hotel Grand Paragon JB...boleh kita bertentang mata...ada makan-makan ye..FREE je...jangan malu jangan segan...yang nak jumpa boleh jumpa.di sana...

5 comments:

Aishah Rahim said...

Wahhh. Tahniah Kak! :)

Hanani said...

Tq so much Aishah...jumpa nanti 😍😍

mamaelly said...

tahniah nani!!!

Bazilah (^0^) said...

tahniahhh nak! jauh sgt tak dpt mak nk g jenguk :)

Hanani said...

Elly: tq so much elly
Bazi: hehe..tq mami...kalau free datang ye

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...