Subscribe:

21 September 2012

Chocolate

Coklat yang dibeli dari Langkawi..sume ni aku yang punya..hehe..abesla gula tinggi..


Siapa suka makan coklat? Meh angkat tangan..sebabnya aku adalah penggemar tegar dengan coklat cuma time pregnant ni aku kena control makan benda-benda manis ni sebabnya takut dapat diabetes lak time peknen..huhu...2 coklat kat atas ni wajib beli kalau gi langkawi atau kirim kat sape-sape yang pergi...ada lagi yang aku suka tapi takde dalam gambar...so far, forrero rocher ni bahagian atas dah abes ok..bukan aku makan sorang tapi bagi sikit kat MIL ye...ni kalau aku sorang pun boleh abes..Kasih sekarang pun dah sangat suka..kalau dia nampak ni harus dia ngadap sorang-sorang...terpaksa aku sorok..tapi macam mana pun dia dpaat gak..punyala terror dia selongkar peti ais tu...Saje je update tentang coklat hari jumaat ni sebab aku adalah sangat suka dengan coklat..huhu..motif??? layankan je la ye..

Oh ye, esok adik ipar aku akan melangsungkan perkahwinan di Teluk Intan.minggu ni aku dah 33 minggu dan baby semakin besar dan aktif..tak larat mama nak layan dah...semoga baby behave dan aku tak sakit pinggang sebab nak travel jauhkan...semoga semuanya dipermudahkan...amin...doakan ye kawan-kawan..

5 comments:

~daRLee ZuRiS~ said...

suka!daim tu...favourite okeh!
Tapi tiba2 time preggy nie xleh makan coklat lah pula...

Haaa...dah lalu ipoh tu,singgah lah ek ;)

linziana said...

sediakan bantal di belakang badan nani.. :)..kompom pingganag sakit.huhusebab me drive hari hari ..terasa jugakla as edd pun dah semkin dekat

Miss Uya said...

have a nice day...

Miss Uya said...

have a nice day...

.::: Princess MOMOY :::. said...

adoi..langkawi ?
memang tak akan miss beli coklat n perfume
bestnya sis =)

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...