Subscribe:

14 December 2011

Safari kid's pasta-certified organic

Arini saya masakkan macaroni utk kasih.wat sup saje..sup tu letak bawang putih + bawang besar + kentang + ayam..tak sangka lak habis licin dia makan.macaroni sangat cute sbb ada macam2 bentuk safari animal.sambil bg kasih makan sambil beria buat bunyi2 animal tu.lagila dia suka.dia akan lg byk makan kalau dia suap sendiri..tapi saya kena pegang sekali sudu tu.kalau tak kemana lak macaroni tu nanti..boleh dapatkan macaroni kat cosway.harga murah je..yg penting macaroni organik,nanti nak try wat macaroni cheese plak.memandangkan she love cheese so much.kena google resepi ni.atau korang ada yg dah buat blh bg link masing2.tak sbr ni..

5 comments:

aziyana said...

aritu nk bli gk pasta ni tpi carik2 tnda halal xde..pastu ade terbc kt plastik dia ade mengandungi sdkit gelatin xsilap tu yg lg ragu2 nk beli

zaidah said...

yamg simple tu lah yang sedap...

Hanani said...

aziyana; nak kena cek semula dgn cosway ni..

zaidah:betul2

F a i z a h ' s said...

lahh...br nk try....huhu...kena cek blk ingredients dia...

Hanani said...

nani da double check dgn cosway yg pasta ni selamat dimakan.yg ada dlm ingredient dia bkn gelatin tp gluten..pasta ni organic dan semestinya halal.blh cek kt website organic farm kalau tak silapnya.

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...