Subscribe:

29 November 2011

Hobi baru

Macam budak-budak lain yg sebaya dengan kasih memang sangat suka main air kan.lebih-lebih lagi bila mandi kolam.tak kirala kolam besar atau pun kolam tiup tu.kasih tak ketinggalan juga.saya beli kolam ni da lama.pas gi bday party mica anak dara cira tros gi tesco cari.murah jek.nak beli yg besar tak cukup space kt umah tu.asalkan anak suka mama dgn ayah pun suka jugak..pantang ada masa terluang mesti kasih minta nak main dalam kolam tu.sangat fleksibel kolam ni sebab senang nak bw ke mana-mana.nak masukkan angin kena guna pam yg sama utk pam bola..bila da ready je kolamnya apalagi terjunla di dalamnya.sib baik xbesar sangat kalau tak,sure mama join sekali.best woo..kesimpulannya kasih sangat suka bermain dgn air,so senangla mama nak ajar kasih swimming.nanti kita blh swiming sama-sama..;}

3 comments:

F a i z a h ' s said...

comeinya kolam kasih...nk kena bli jgk kt aisya... :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pasni leh la berendam lama2 yer..
tp mamanye, jgn lupa pantau.. =)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

samalah mya...adehhh penat pujuk klu dah mandi pool ...

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...