Subscribe:

27 December 2010

Bila si kecik sangat suka layan cd lagu...


nganga2 kasih mulut nak amik camera


Salam sume...tajuk kali ni mmg tak boleh blah..huhu..bukan apa, skang ni si kecik saya sape lagi kalau bukan kasih sangat suka layan cd lagu2 baby..ada 1 cd jek..tajuk cd tu greatest baby hits vol 1...hah, korang ingat baby takde greatest hits ke?? haha...cd ni mmg untuk baby dr 6 bln sampai 4 thn...memula beli time kasih baru nak masuk 6 bln dia layan kejap2 je lagu2 tu tp skang ni dia mmg sangat suka ok...pg2 bgn tdo wajib bukak smpai abes..da abes ulang lagi sampai mama dah hafal lagu2 dalam cd tu...hehe..tapi bagus gak sbb bila kasih layan lagu mama dapat buat keje...kadang2 dengar dia mengekek2 gelak tgk cd tuh...pasni dah kena beli banyak lg cd lg..takla dia bosan cd tu je...motif entry kali ni just bgtau kasih suke dgr n tgk cd lagu...heheh....gambar kat atas tu takleh nak trn bawah...geram jek..gege

1 comments:

Dayu said...

bestlah kalau anak bleh leka ngan benda2 gini
eisya jgn harap
dia leka time ibu abah ada kat dia
ibu abah hilang
dia pun hilang fokus
manja sungguh itubudak

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...