Subscribe:

27 August 2010

Baby Carrier vs Baby Sling

Saya skang ni tengah confuse samada nak beli baby carrier atau baby sling/pouch yang pakai kain tu...nengok yang sling cam best tapi ntah ek..skang ni dah macam trend lak guna baby sling ni..baby carrier yang biasa tu pun ok gak..sesapa yang dah pernah guna sila bagi pendapat korang sebab saya masih tercari-cari mana yang lagi best untuk Kasih, saya dan en hubby..huhu...
Gambar kat bawah ni antara hadiah2 yang Kasih dapat dari uncle2, auntie2 yang datang lawat Kasih..terima kasih sangat2 kepada yang datang melawat Kasih dan mama time pantang aritu dan yang bagi hadiah kat Kasih..hanya ALLAH yang dapat membalas...tq so much ye..


sampai skang sume hadiah tu ada yang tak pakai lagi..


bakul tu guna time g picnic ok gak kan..

2 comments:

ciare (^_^)v said...

ape beza baby sling dgn baby carrier ek? huhu ke sama je ;)

Dayu said...

kita ada both
baby sling dan carrier
hhmm...for us, both me and husband, kami selesa guna carrier
laki lagilah, nak suh sarung sling tu
jgn harap..
pastu eisya dia macam rimas duduk dlm sling

*rasa membazir je beli sling mahal2

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...