Subscribe:

19 May 2010

Minggu-minggu terakhir menggendong permata hati

Assalamualaikum....genap 38 minggu baby dalam womb mama...hari2 terakhir ni saya rasa macam bahagia je...yela, pasni baby dah kua dah tak rasa dia gerak2 dalam perut ni..huhu...sekarang dia makin aktif...dia sangat suka kat dalam tu agaknya...saya hanya mendoakan semoga sume berjalan dengan lancar...bersyukur sangat ke hadrat ilahi dengan anugerah yang telah diberikan ini..saya tak sangka dapat menggendong baby sehingga 9 bulan...pasni dah bertiga sumenya mesti totally berubah...

Saya nak ucapkan tahniah pada rakan2 blog yang baru disahkan pregnant..welcome to the mommy to be club to Pn Sue, Pn Ciare dan Pn Ann...semoga kalian tabah mengharungi dugaan sepanjang menjadi preggy woman...sesungguhnya pelbagai rintangan dan dugaan bagi setiap wanita mengandung..dan sesungguhnya pengorbanan seorang ibu amatlah bererti...gudluck k...i know u all can do it..chayok2

3 comments:

Ms Sue said...

thanks nani..
hari ni aku nak gi check coz aku curios sangat nak tahu bape week aku preg..
so far segalanya ok cuma lidah aku tak rasa ape2.. ape yg aku telan sumernye tawar..

ciare (^_^)v said...

yeayy bestnyaa baby nak kuar dah =p hehe. erm thanks yer psl nasihat myk cap kapak tu. tp dah terlambat le, dah 2 botol besar abes. uhuk uhuk. tp skg xpakai sgt myk cap kapak. maybe da makin stabil kot.alhamdulillah. apepon, semoga kak nani selamat melahirkan si kecik kat dalam tu. all the best for you. moga Allah memudahkan segalanya. amin

Hanani said...

sue:insyallah sume selamat..time pregnant ni hormon kita sume berubah....take care ye...

ciare:tq for the wish..akak inform apa yg akak tau kat awak..takpe,hormon kita time pregnant mmg tak menentu..macam2 benda pelik2 akan muncul..huhu...gudluck ye..

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...