Subscribe:

14 May 2010

Menanti kelahiran permata hati

Assalamualaikum..alhamdulillah saya masih lagi berupaya mengendong permata hati kami dengan penuh kesabaran even kadang2 menduga kesabaran..huhu..sekarang ni baby semakin aktif dan bila dia bergerak je rasa sesak nafas je..baperla berat anak mama ni eh..tak sabar nak jumpa anugerah yang telah diberikan kepada kami...next week genap 38 minggu baby di dalam womb saya..tak taula dia nak kuar bila tapi skang ni dah rasa signal2 nak kua je..tunggu dan lihat saja...saya hanya mampu berserah kepada-Nya untuk memudahkan proses kelahiran kelak...untuk en. hubby tq sebab melayan semua kerenah saya yang kadang2 wat sakit ati je...huhu..doakan saya dan baby selamat hendaknya...

5 comments:

maidatul said...

ooo da tak lama la ek nani aku doakan ko n baby selamat semuanya...amin.

Hanani said...

ha'ah akma...tq doakan nani

veesakura said...

ai kak nani!!! semoga sumenyer selamat ya..amin..

sCha zaNe~ said...

hi k nani...tk a gud care of urself...
hopefully evrytinx wil b fine...
muahx~

Hanani said...

tq ina and sha....really appreciate it...

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...