Subscribe:

25 May 2010

~39 minggu & maaf dari saya~

Assalamualaikum wbt...alhamdulillah saya masih sihat untuk post entry..dan yang bestnya saya masih mampu bekerja di saat2 ini..rakan2 sekerja saya yang risau...diorang tanya bila nak bersalin...kalaula saya tau bila baby nak kua awal2 lagi saya dah cuti..huhu..arini dah 39 minggu pregnant..still preggy woman...menggendong permata hati di minggu2 terakhir ni memang menguji fizikal dan mental...sebabnya baby dah makin besar dan bila dia bergerak tu memang senak saya dibuatnya..takpe, aktif anak mama..yang penting sihatkan...

Mengikut ticker2 yang ada dalam blog saya ni tinggal lagi seminggu je babynya due date..lagi seminggu jek..persediaan alhamdulillah dah ready fizikal dan mental...di kesempatan ini saya nak minta maaf kalau ada yang tersakitkn hati kawan2, family dan seumpamanya...doakan saya dipermudahkan semasa melahirkan nanti..insyallah saya akan update setelah saya melahirkan baby kami nanti..sangat tidak sabar untuk melihat baby kami...semoga lahir dalam keadaan sihat dan sempurna..AMIN...

10 comments:

Deqna said...

Salam singgah,

Wah masih kuat... walaupun dah minggu2 last masih bekerja lagi..bagus.. mummy kuat baby pun kuat jugak..

apapun wish u all the best.. selamat bersalin.. semoga semuanya dipermudahkan. Amin.

mamaelly said...

hai nani..

salam perkenalan dari elly...wah lagi sminggu eh.elly ada lagi 2 mgu lebih je nie..nanti anak kite lebih krg sebaya la kan..hihi semoga semuanya selamat kay

Hanani said...

deqna:tq singgah blog nani...tu la,ni pun kuatkan semangat g keje..kadang2 mengah gak..tq for the wish

elly:hai elly..nani slalu singgah blog elly tau..suka baca journal elly..ha'ah,nanti anak kita sebaya..boleh jd kawan..

Jehan Najib said...

semoga semuanya selamat & dipermudahkan. enjoy ur very last moment dgn si kecik dlm perut ye... lepas ni dia tkleh kicking from inside...

mamaelly said...

hikhikhik sorry..elly kadang2 tak sempat nak jalan2 blog...ok...leh kawan kan..nnt la..elly ada bgtau kat jiha tu...kalau ada rezeki leh wat gath ngan kawan2 yg ada baby tahun nie..mesti best kan

Hanani said...

jehan:tq for the wish...memang skang ni selalu je rasasi kecik ni kicking perut mama dia kuatdr biasa...huhu

elly:ha'ah la elly,kalau wat gath sesama yg dpt baby thn ni mesti best..

Ms Sue said...

insyaAllah akan aku dtg di sisi ko saat baby ko hadir ke muka bumi ni..
aku teruja sgt...
nani.. tak bagi tahu pun hospital mana...

Puan Jiha said...

dah dekat kan... semoga semua urusan dipermudahkan oleh Nya... tak sabar nak tgk ur little precious tu =)

Yatie said...

semoga selamat melahirkan baby nnt nani.....

QueenWizza said...

semoga selamat semuanya nani :) n dipermudahkan masa bersalin nnt..

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...