Subscribe:

03 December 2009

Heartbeat yang sangat laju...

Assalamualaikum...dah lama saya berehat dan hari ni tergerak nak update blog...dah rest 2 minggu memang best je lepak2 kat umah...tq kepada kekawan yang sentiasa mendoakan kesihatan saya...sesi muntah2 still ada lagi ye even dah trimester kedua...dugaan ibu mengandung tapi saya akan rasa sangat teruja setiap kali dengar heartbeat baby saya..sangat laju ok....memang miracle je dengar heartbeat baby..kalau malam2 lagi jelas dengar..tapi skang ni memang sentiasa dengar...belum lagi dia rasa dia gerak2 dalam perut ni...tak sabar rasanya..arini dah masuk 14 minggu baby dalam perut...baby makin besar...insyallah sihat..skang ni asek tengok baby2 atau gambar yang cute...aritu tengok baby gurl jeslina hashim dalam WHI cute sangat2..

Hari raya aidiladha aritu rasa cam puteri je aku dilayan oleh keluarga mentua..huh..mana taknya bila atok hubby aku tau je aku preggy dia tanya nak makan apala itula sume dia ikut tapi selera makan aku biasa je takut kuar smula...skang ni aku suka makan aiskrim tropicana lak...cam sedap giler..tapi bahaya tu makan banyak2...bukan apa nak ilangkan rasa loya je..gambar terbaru tak diupdate lagi..nanti insyallah saya update ok...arini saya tak berapa sihat sebab selsema dan batuk...minta2 cepat baik...

3 comments:

cik puan Sue said...

nani...nani..
jgn kuar rumah selalu..
skrg musim tak tentu..

aku ade lagi 8 ari jer ni..
jemput dtg umah..
ade jamuan pas pernikahan aku ngan den..
alamak..cuak la pulak..

ღnFashyaღ said...

cemane akak rase heart beat die? kite xrase pon

ezan said...

moga nani dan baby sentiasa sihat ye. Papepun jaga pemakanan yek.

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...