Subscribe:

21 November 2009

Cuti Panjang Dapat Berehat

Alhamdulillah...saya semakin sihat tapi still ada mabuk laut dan sesi loya2 ok...even my baby dah 3 month tapi loya2 still ada cuma sesi muntah2 tak kronik macam dulu2...selera makan biasa2 je..saya makan tak banyak tapi sangat suka makan burger ayam ok...nape ntah cam tiap2 ari kena makan burger..tapi skang ni saya dah kurangkan burger2 ni....buah2 mmg saya sangat suka...nasi saya tak suka sangat..kalau tak makan pun takpe tapi yang paling penting milo wajib kena telan ari2..saya campurkan milo dengan oat dan nestum..yummy...asam2 pun dah kurang...skang ni dah stat cuti sekolah so saya dapat berehat2 di rumah sambil menikmati keindahan sepanjang preggy...next week akan ada cek up dengan doktor..mesti baby tak sabar nak cek dengan doc kan...yang kelakarnya hubby saya hari2 mesti tanya nape perut tak buncit2 lagi..hahaha...saya katala baby tecit lagi..insyallah dah 5 bln ke atas mesti nampak dah perut saya makin membesar...uniform pun dah kena ready dari skang...bila tgk iklan2 baby je mesti teruja..tak sabar nak ada baby sendiri...

tengok baby faheem cikmin yang baru lahir rasa geram jek..sangat comel ok...semenjak preggy ni nak update blog rasa malas je memanjang...kalau ada mood cam arini baru nak update..so, rakan2 doakan saya jangan malas nak update blog ye...huhu...baca blog orang memang sangat rajin...doakan saya tak alami muntah2 yang teruk lagi ye...sangat tak larat..amin

3 comments:

CikMin said...

salam nani...moga nani seronok menempuh saat preggie ni disamping somi tercinta..pandang benda yg cantik2 jek tau..

sCha zaNe~ said...

amin =)

hazlina said...

hai..nice blog,jemputla ke blog sy..blh kite kongsi2 pengalaman preggy

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...