Subscribe:

08 December 2009

Bercuti dalam kerinduan

Assalamualaikum.....skang ni saya sedang berada di rumah mak abah saya di bentong...sejak jumaat lepas saya bercuti....hubby telah menghantar saya di kampung...pastu ari sabtu dia balik sesorang ke JB....sian dia..tq sayang sbb sudi anta balik umah mak abah...saya ingatkan saya kuat untuk berjauhan dengan hubby lama-lama lebih2 lagi dalam keadaan saya yang tengah pregnant ni...pas kereta hilang dari pandangan mata tros air mata saya jatuh berderai..huhu...tak kuat rupanya saya..ataupun baby tak sanggup berjauhan lama2 dengan papa dia...sorry sayang, mama ingatkan kita boleh tahan lama2 berpisah dengan papa...rupa2nya tidak....so, saya decide balik ke JB pada hari esok..macam dah lama tak jumpa hubby...

Kesimpulannya, pasni saya takkan berjauhan dengan hubby lagi lama2...esok saya balik....sorry sayang,sebab tinggalkan sayang sesorang...

4 comments:

f a i z a h 's said...

Ha...tau xpe..ehhehehe :D kalu bley jgnlah berjauhan...

Hanani said...

faizah-->tu la pasal...org lain lg nak berdekatan saya blh nak jauh dgn hubby plak kan...huhu..dah insaf dah tak buat lagi

ezan said...

haa tulah pernah dgr tak tempat seorg isteri adalah disamping suaminya.. sbb tulah bila berjauhan nani rasa sedih tambah pulak time pregnant ni lagilah nak suami sentiasa disisi.

maidatul said...

nani org tgh pregnent nie perlukan perhatian...lebih2 lagi org tersayang...

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...