Subscribe:

21 April 2013

Hello Kitty World - Teaser

Hai, just nak share happy face of my daughter di Hello Kitty World. Just teaser je dulu. To be continue sebab mama ada kerja nak kena siapkan.

4 comments:

adianiez AIDA said...

hello kitty land jb ye?
aduhai... memang anak2 dara aida ajak gi ni.
tapi, tangguh! sebab nak tunggu izzat besar skit.
sekaligus layan legoland :-)

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh..momoy dah lama nak pergi hello kitty town tapi tak ada masa lagi nih
aduhhh.. jeles. jeles

Hanani said...

aida, haah hello kitty kat nusajaya tu..sangat best kalau bawa anak-anak pergi..dan kalau ambil gambar sangat cantik tau..pergi jangan tak pergi

Hanani said...

best sangat momoy...kalau dtg jb bagitaula..blh jumpa

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...