Subscribe:

15 April 2013

BIO REJUV SKIN CARE ~KULIT CANTIK IDAMAN WANITA



Bio Rejuv adalah produk kesihatan kulit pertama di dunia yang diadun dengan kombinasi Kolostrum dan juga kehebatan lagenda rawatan AUTRIAN MOOR (sejenis bunga) untuk melindungi, merawat, memperbaiki dan memperbaharui kulit secara semulajadi.

Ia sesuai untuk semua jenis kulit. Adunan kolostrum beserta 700 pati herba dan tumbuhan ini memberi nilai yang sangat tinggi. Di mana kombinasi bahannya dapat bekerja bersama secara semulajadi untuk memberi kesan yang sangat harmoni dan menseimbangkan kulit anda. Dengan Bio Rejuv, anda akan dapat merasai perbezaan pada kulit sebaik selepas menggunakannya. Ia merupakan pilihan terbaik bagi lelaki dan wanita untuk kulit yang sihat dan semulajadi.

Kandungan kolostrumnya adalah lebih 41% kandungan IGG. Bunga Moor adalah sejenis herba yang tumbuh di Austrian sejak 30,000 tahun dahulu. Gabungan rahsia kecantikan turun-temurun dengan sains moden, rangkaian penjagaan kulit Bio-Rejuv mengandungi beberapa ramuan semulajadi yang paling mujarab iaitu sumber kolostrum lembu dari New Zealand. Gabungan sinergi bahan-bahan bioaktif ini menggalakkan pembaikan dan pembaharuan sel untuk kulit yang seimbang dan sihat. Sesuai untuk semua jenis kulit supaya anda boleh menikmati faedah kulit yang sihat, berseri.

Set merangkumi :
  • BIO REJUV ACTIVE TONIFYING MIST
  • BIO REJUV REFINING SERUM
  • BIO REJUV MOISTURE ENCHANCING DAY CREAM
  • BIO REJUV REJUVENATING NIGHT CREAM
  • BIO REJUV DEEP CLEANSING MASK
  • BIO REJUV DEEP PURIFYING CLEANSING BODY BAR
  • BIO REJUV GENTLE FOAMING CLEANSER
  • BIO REJUV TRAVEL PACK (6 pieces)
  • BIO REJUV SOAP CONTAINER 

BIO REJUV ACTIVE TONIFYING MIST :
Light refreshing spray toner
Semburan penyegar yang ringan dan menyegarkan ini telah direka untuk melegakan, mengeimbangkan dan mengembalikan ketegangan kulit anda. Digunakan selepas membersih, Bio Rejuv Active Tonifying Mist adalah sesuai untuk semua jenis kulit.
Dibuat dengan bahan aktif Alpha Lipid kolostrum, madu Manuka dan hazel witch untuk menyokong pembaharuan kulit, penyembuhan semulajadi, penghidratam dan meghaluskan pori-pori.

Cara Penggunaan :
  • Sembur secara rata ke atas muka dan leher anda selepas membersih.
  • Biarkan selama 30 saat untuk kering.
  • Gunakan bila-bila masa untuk rangsangan yang menyegarkan serta menghidratkan.
Bahan aktif utama :
  • Kolostrum Alpha Lipid
  • Madu Manuka
  • Ekstrak Witch Hazel
Sesuai untuk semua jenis kulit.
100ml

BIO REJUV REFINING SERUM :
Intensive ultra-light serum
Serum intensif dan ultra-ringan ini berfungsi dengan mendalam untuk mendedahkan wajah yang lebih tegang serta penampilan yang muda (dengan penggunaan yang teratur).
Bahan aktif termasuk Alpha Lipid kolostrum, estrak daun zaitun dan vitamin A yang digabungkan secara sinergi untuk mengelakkan kulit anda dari kerosakan radikal bebas, menyokong pembaharuan kulit dan menggalakkan penghasilan kolagen, keseluruhan memelihara wajah yang muda dengan kulit yang bersinar secara semulajadi.

Cara Penggunaan : Urut ke muka dan leher anda, selepas penyegar sebelum pelembap.

Bahan aktif utama :
  • Kolostrum Alpha Lipid
  • Phospholipid Alpha Lipid
  • Madu Manuka
  • Retinyl Palmitate (Vitamin A)
  • Vitamin E
  • Estrak Daun Zaitun
Sesuai untuk semua jenis kulit.
20ml

BIO REJUV MOISTURE ENCHANCING DAY CREAM :
Nourishing skin booster
Pelembap seharian yang ringan dan berkhasiat untuk kulit anda.
Gabungan bahan-bahan aktif termasuk Alpha Lipid kolostrum, vitamin A dan totarol berfungsi untuk melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas serta menggalakkan pembaharuan sel dan pengeluaran kolagen supaya kulit anda berasa segar dan tegang.

Cara Penggunaan : Urut pada muka dan leher anda setiap pagi selepas menggunakan pembersih dan penyegar.

Bahan aktif utama :
  • Kolostrum Alpha Lipid
  • Madu Manuka
  • Phospholipid Alpha Lipid
  • Retinyl Palmitate (Vitamin A)
  • Totarol
  • Vitamin E
  • Cetearyl / Sorrbitan Olivate
Sesuai untuk semua jenis kulit.
50ml

BIO REJUV REJUVENATING NIGHT CREAM :
Nourishes as you sleep
Krim malam yang tidak berminyak ini mengkhasiatkan kulit secara mendalam serta membantu untuk membaiki dan melawan tanda-tanda penuaan ketika anda sedang tidur.
Dibuat dengan bahan-bahan aktif seperti Alpha Lipid kolostrum, vitamin A dan madu manuka, rumusan ini membantu untuk mengekalkan wajah muda berseri dengan mengelakkan pembaharuan sel dan pengeluaran kolagen - hasil kulit yang sihat, gebu.

Cara Penggunaan : Urut pada muka dan leher anda setiap malam selepas pembersih dan penyegar.

Bahan aktif utama :
  • Kolostrum, AlpHa Lipid
  • Madu Manuka
  • Phospholipid Alpha Lipid
  • Retinyl Palmitate (vitamin A)
  • Minyak Carrot
  • Totarol
  • Vitamin E
Sesuai untuk semua jenis kulit.
50ml

BIO REJUV DEEP CLEANSING MASK :
For perfectly radiant skin
Topeng rawatan mewah ini sesuai untuk semua jenis kulit dan amat bermanfaat untuk kulit berminyak atau berjerawat. Digunakan 1-2 kali seminggu, ia akan mengekalkan kulit yang sempurna dan berseri. Dengan Alpha Lipid kolostrum, tanah liat Halloysite dan bahan-bahan aktif yang lain, Mask Bio Rejuv Deep Cleansing akan menyahtoksik kulit anda, menghaluskan pori-pori dan membantu mengekalkan kelembapan kulit anda. Ia juga boleh digunakan sebagai exfoliator yang lembut.

Cara Penggunaan :
  • Sapukan lapisan nipis dan biarkan selama 20 minit.
  • Bilas dengan air suam ATAU
  • Untuk kesan exfoliator, gosokkan secara perlahan
  • Gunakan 1-2 kali seminggu  untuk mendapatkan hasil yang terbaik.
Bahan aktif utama :
  • Tanah Liat Halloysite
  • Kolostrum Alpha Lipid
  • Madu Manuka
  • Minyak Carrot
Sesuai untuk semua jenis kulit.
60ml

BIO REJUV DEEP PURIFYING CLEANSING BODY BAR :
pH balanced nourishing treatment
Bio Rejuv Deep Purifying Cleansing Bar bukan setakat membersihkan kulit anda, malah ia adalah rawatan lengkap harian yang boleh mengimbang dan menyuburkan kulit anda.
Kaya dengan sebatian bioaktif termasuk Alpha Lipid kolostrum dan madu Manuka, bar ini menghilangkan toksin dan sisa yang menyekat pori-pori serta menyuburkan kulit. Bebas daripada sabun atau bahan alkali, Bio Rejuv Deep Purifying Cleansing Bar mengekalkan imbangan pH yang lembut pada seluruh kulit supaya kulit tegang dan bebas dari tekanan.

KELEBIHAN :
  • Mengecilkan pori-pori.
  • Mengawal Blackheads dan whiteheads.
  • Mengawal keseimbangan ph pada kulit.
  • Mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif.
  • Mengurangkan kesan parut pada kulit.
  • Mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat.
  • Mampu mengurangkan kesan strechmarks, kesan selulit dan sebagainya.
  • Kulit kelihatan 1 tona lebih cerah.
  • Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semula jadi dan berseri-seri.
  • Meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal, sihat dan berseri-seri.
  • Mengurangkan noda-noda hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiak dan bikini line.
  • Bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepada dan menyihatkan kulit kepala.
  • Melembutkan rambut dan menyihatkan.
  • Menghilangkan kesan jerawat muka @ badan.
  • Kurangkan kedut muka, facelift up, eyebag, dark circles, jeragat, pigmentation.
  • Mengegangkan muka dan menaikkan seri kulit muka.
  • Boleh dijadikan syampu untuk menjadikan rambut lebih berkilat dan lembut.
  • Membuang toksin daripada kulit.
  • Pembaharuan sel dan pembentukan semula colagen.
Cara Penggunaan :
  • Bersihkan Bio Rejuv Gentle Foaming Cleanser dan bilas.
  • Basahkan sabun dengan air suam sehingga berbuih dan sapukan dalam gerakan melingkar ke muka dan bahagian leher.
  • Biarkan pada kulit anda selama 2 minit sebelum mebilas dengan air suam.
Bahan aktif utama :
  • Kolostrum, Alpha Lipid
  • Madu Manuka
  • Asid Laktik
  • Asid Askorbik
Sesuai untuk semua jenis kulit.
Code : 60020 / 115g

BIO REJUV GENTLE FOAMING CLEANSER :
Moisture retaining cleanser
Pembersih yang lembut daN berkesan ini menanggalkan kotoran, bakteria dan sel-sel kulit mati pada masa yang sama mengekalkan tahap kelembapan yang terbaik supaya kulit anda bersih, lembut dan licin.
Bahan-bahan bioaktif utama Alpha Lipid kolostrum, madu Manuka dan galactoarabinan menyokong kulit dalam pembaharuan, penyembuhan semulajadi, pori-pori yang jelas dan mengelakkan dehidrasi kulit.

Cara Penggunaan :
  • Urut perlahan-lahan ke muka dan leher dengan hujung jari yang lembap.
  • Bilas dengan air suam.
  • Gunakan pagi dan petang sebelum penyegar dan pelembap.
Bahan aktif utama :
  • Kolostrum Alpha Lipid
  • Madu Manuska
  • Galactoarabinan (larch tree gum)
Sesuai untuk semua jenis kulit.
Code : 61053 / 150ml

BIO REJUV TRAVEL PACK (6 pieces) :
Pek ini mengandungi empat botol bersaiz 10ml dan dua paket dalam beg yang menarik yang mudah di bawa dalam bagasi anda serta boleh di bawa masuk ke dalam kapal penerbangan antarabangsa.
** Merujuk kepada peraturan di mana sebarang cecair lebih 100ml tidak boleh dibawa masuk ke dalam kapal terbang untuk penerbangan antarabangsa. Sila semak dengan syarikat penerbangan anda dan kastam bagi peraturan-peraturan tertentu yang mungkin berbeza daripada garis panduan ini.
Set merangkumi:
  • Bio Rejuv Refining Serum 10ml
  • Bio Rejuv Gentle Foaming Cleanser 10ml
  • Bio Rejuv Moisture Enchancing Day Cream 10ml
  • Bio Rejuv Rejuvenating Night Cream 10ml
  • Bio Rejuv Deep Cleasing Mask 5ml (in 2 sachets)
  • Bio Rejuv Travel Bag
Code : 61068

Tuan tanah dah try sendiri set ni tapi memula ni pakai travel pack punya dulu dan AMAZINGLY dalam masa tak sampai seminggu dah nampak perubahan...Apa yang nampak ketara kulit dah sekata, pori-pori semakin mengecil dan kulit rasa lembut bak sutera gitu dan paling pentinglebih anjal dan cerah sekata..ini betul-betul bukan tipu-tipu tau..nak tau sila cuba dulu..Kerana diriku begitu berharga...ecewah...now, ada promosi beli trial set dan dapat Alpha Lipid Sleep Time free..harga normal rm10 untuk sleep time tu uols..tawaran sehingga 30 April 2013 sahaja.. 



BERPA HARGA?? SUNGGUH BERBALOI DENGAN KESAN YANG PANTAS DAN NATURAL :)

SMS/WHATSAPP : 012 348 5657

UNTUK DAPATKAN PADA HARGA BEST, MEH LIKE PAGE KAT ATAS TU YE..

4 comments:

cik chinta said...

bape hage? x gtau. klo x ble buget awl. ehe

Hanani said...

harga akan bagi best price untuk pembaca setia blog ni..huhu..jom like page ni dan akan dapat best price..

http://www.facebook.com/pages/Langsing-Sihat-Bergaya/402425403178221?fref=ts...

blh wasap 012-348 5657 ye

Azyyati said...

Bagus ye produk nie...

Hanani said...

azyyati: boleh try travel pack dulu dan memang best

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...