Subscribe:

18 June 2011

She's can walk.....yeay

Alhamdulillah setelah genap umur Kasih setahun 2 minggu dia dapat berjalan tanpa jatuh2 lagi..lambat ke normal ye..sebagai seorang mak, saya yang berasa teruja lebih..yela, bila dia dapat kaki senap sket mulut2 org yg menafikan bahawa breastfeed lambat and badan tak besar..still emo lagi ye..huhu..sekarang ni saya akan biarkan je apa org nak cakap...bukan diorang yg jaga anak saya ye dok? gambar kasih jalan mana..ni yg saya tengah sedih ni sbb camera rosak and fon plak takleh transfer sbb usb cable ntah mana ntah hilangnya..takpe, nanti saya akan cuba sedaya upaya untuk mengupdate video kasih tengah terkedek2 berjalan...

mood sekarang: nak shopping kasut and dress utk kasih...huhu

4 comments:

Noli said...

tahniah kaseh tahniah..haha..mesti comey dpt jln dah yer...

aziyana said...

beznya bila anak dh dpt jalan ek..
hehehe mesti terkedek2 kan..comel

Dayu said...

tak lama lagi bleh main kejar2 sama ibu..
bleh ajak ibu shopping kasut byk2 lps ni.. heheheh
tp jgn jadik mcm cha
baru nak beli kasut baru, tunjuk kasut lama dia dah geleng2 kepala

Hanani said...

noli:tq aunty noli....balik dr bentong terus dapat jalan..

aziyana:bila tngok anak dah berjalan cam tak caya pun ada..kejap je masa berlalu

dayu:cha sayang lagi kasut lama dia tu dayu.comel jek cha....

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...