Subscribe:

23 June 2011

Mari belajar bersama Cikgu Kasih...

Assalamualaikum aunty2 sume....arini kasih nak cite kat blog mama...asek mama je yang cite tentang kasih..sian mama sampai stress2 dia...kasih saje nak share dgn aunty2 sume yang kasih dah boleh jalan sekarang ni...penat mama dgn ayah ajar kasih...akhirnya dapat gak jalan...tapi kalau pakai kasut yang tapak keras kasih jalan macam takut2 lagi...sakit kaki kasih agaknya....

gambar yang mama tolong masukkan ni sume mama amik semalam.tapi kasih pantang nengok mama pegang kamera mesti nak makan kamera tu..

apa yang mama pegang ni eh...kasih nak pegang gak.....


mama dah belikan kasih carta ABC dengan carta nombor...murah je carta tu rm5 dapat 3...kasih suka sangat...mama selalu ajar kasih baca ABC dengan count sampai 10...

kasih dah pandai baca ABC dengan count 1 sampai 10 tau aunty2...


sekarang kasih dah pandai sikit2 tau aunty....mama selalu kiss kasih bila tunjuk huruf atau nombor dengan betul....mama cakap bila kasih dah pandai baca nanti mama nak belikan kasih baanyak buku...nanti kasih boleh jadi cikgu macam mama jugak...tapi ayah suruh kasih jadi arkitek...peningla kepala kasih camni..ok la aunty2, kasih nak tengok sambung baca pastu main2..kasih sayang aunty2 semua.......tata...


Sekian citer kasih untuk kali ini...jom kita posing dulu pas baca....


7 comments:

ღnFashyaღ said...

hahaha. comel kasih....
nanti dah besar jadik doktor tau, yang ni auntie fashya yang suruh..hahaha..

lagi pening kasih.:p

Ayuraza said...

alooo..pndai nyer dierr...muah3 sikit..hehe

antalya said...

amboi muncungnya kasih dok belek2 kamera tuh.sambil bercakap eh

aziyana said...

semoga kasih membesar dengan sihat, cerdik, solehah,akhlak mulia dan segala yg baik2...insyaAllah

veesakura said...

ala kasih, aunty ina terlepas la kelas kasih nih. bila next class? :D

Hanani said...

fashya:tu la pasal, mama soh jd ni ayah lak soh jadi lain ni aunty fashya lak soh jd doktor..lg pening kasih...hehehe

ayuraza: muah2 juga on behalf of kasih

antalya:kasih ni mmg, sume benda nak masuk mulut....nampak sedap je kot..

aziyana:insyallah, aminn

ina:nanti kasih wat class soh mama inform ye...

veesakura said...

ngeee. kasih buat class online jer tau. auntie ina jauh ar nak g umah kasih :D

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...