Subscribe:

28 June 2011

Hadiah untuk si comel

Salam hari selasa semua....arini baru dapat update citer tentang sesi potong kek untuk Kasih yang dibuat secara kecil2 sahaja di kampung...tu pun sempena wedding adikku...OMG, till now tak citer tentang wedding adikku..huhu..apa punya kakak la kan? hehe..2 jun 2011 yang lepas genap umur si kecil saya setahun..tiada birthday party besar-besaran cuma kenduri doa selamat, makan2 dan potong kek secara kecil-kecilan sahaja..niat di hati mmg nak wat besar punya tapi dek kerana masa dan macam2 hal lagi tak dapat buat gak...next time ye sayang..kita ajak kawan2 kasih dengan kawan2 mama ye..sian dia..tapi walaupun secara kecil-kecilan masih ada upacara bukak hadiah untuk dia...ada la dapat waaupun tak banyak mana...excited kasih bukak hadiah dia....


ni kek besda kasih..sangat sedap..ni aiskrim kek..rasa dia macam coklat indulgence yg secret recipee tu mix dgn basin robbins punya....nak beli baskin robbins cake takde lak kat bentong tu..huhu..so, layankan jela...

budak yang tanak potong kek..kalau dah takde mood, macam2 muka dia buat...

ni uncle2 and aunty kasih yang celebrate birthday sama2...



ni antara present yang dapat..patung hijau dengan set dram tu pak long ijat yg bagi...


beria kasih nak membukanya..

yeay, kasih dapat hadiah banyakla mama... :)

erm, cantiknya kertas ni mama...dalam ati mesti kasih cakap kalau makan kertas ni kang mesti mama marah...

ish, orang bukak hadiah dia beria nak amik kotak lak...yg cendawan tu macam piano la...macam2 bunyi...tq wan tam

abes dia cungkil button kat keyboard tu..


Terima kasih pada wan sebab masak makanan yang best time bday kasih...

4 comments:

aziyana said...

seronoknya kasih dpt hadiah..ermm kek pun nampak sedap..
apepun smga kasih membesar dgn sihat menjadi anak yg solehah

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alamak daaa leps besday gurl huhuhuuuuu rugi laaa tak dtg umah kasih aunty nak rase kek tu...

:: noremy bte rahmat :: said...

hepy bzday baby kasih!

bnyk dpt hadiah yer.....


p/s:BW & folo..mehla jenguk sini
http://noremyrahmat.blogspot.com/

Hanani said...

aziyana: tq and amin...kasih teruja mama exited bukak2 hadiah ni

mya: nnt dtg umah ye

noremy:tq sudi follow..i folllow u back...

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...