Subscribe:

09 March 2011

Birthday Party yang pertama Kasih join..


Entry yang lepas saya ada inform tentang pergi birthday party misha anak dara cira kan..entry kali nih adalah berkaitan tentang party tu..sangat beshhhhh okeh...tetiba dah terpikir untuk preparation birthday party yg 1st untuk anak dara saya..sape lg bukan Nur Kasih Nazreen...untuk cira, saya dah rembat gambar2 yang cun dr fb awak ye..tq sbb jemput saya dan kasih dan mmg nampak kasih sangat teruja jumpa kawan2 baru dan dapat makan kek yang sedapppppp sangat dan makanan yang disediakan pun sangat sedap..tp terlupa nak makan cupcake yang ada strawberry tu la cira...bila tengok gambar baru teringat...entry kali nih sangat banyak gambar okeh..so, layankan ye...ops, terlupa plak, saya pergi ke rumah cira bersama fashya a.k.a ibu husna...sampai2 jek disambut oleh mimie dan cira.mimie terus amik kasih..kasih yang memang mesra alam nih buat muka selamba dia la..hehe..dah kenal2 baru dapat pegang shifa yang putih gebus tuh...tuan rumah sangat peramah...saya yang memang dah simpan perut untuk makan di rumah cira sbb tu macam kebulur jek makan time tuh...huhu..dalam setengah jam gitu aishah a.k.a ibu nashriq pun sampai..lagi bertambah meriah bergosip..

pic2 yang gojez ni ehsan dari fb cira ye...huhu..dalam camera sendiri tak dapat upload sbb kabel tetiba lak hilang..susun atur gambar pun berterabur..huhu

nengok, kasih kemain lagi menyengih bila orang amik gambar dia..

husna dan kasih rembat menan misha..

sampai2 jek disambut oleh mimie yang sangat selim..menjeles saya..

ni lah bday girl pada hari tu..misha sangat cute dgn tutu skirt dan baju yang hand made tuh..



nilah kami yang sedang makan kek..anak2 dalam pool misha..hai akish, selamat berkenalan


kasih tanak bukak topi tu ye..khusyuk main menan org..

eh, nape fashya sangat hepi nih...husna dah merangkak kat belakang..


muahh dengan aishah


husna sedang mengganas okeh sampai kasih kena hempap pun dia tak pasan..hahah



kasih jek yg pandang kamera ye sayang..


kamilah blogger mama dgn anak masing2.


sama pe'el rupanya..sume benda nak masuk mulut..


eh, kasih dalam pool lg ke...org lain dah kua dah kasih..


last gambar, masih dalam pool lg..mmg mama kena beli 1 nih...



sekian untuk entry bergambar pada kali nih... :)

3 comments:

sumimie said...

wah Kak nani dah plan tuk party kasih..
best dpt jumpa kak nani.
pasni leh jumpa2 lg :)

Ms. Sue said...

uii...dari jauh sebijik muka kasih mcm hubby ko...
sejuk tuuu..

jaja said...

syoknye....pasni besday girl sape...mau pegi...hihi...hari tu xdpt join...rugi2

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...