Subscribe:

21 May 2014

Wajah halus, mulus, glowing dengan semulajadi ...


Saja berkongsi rasa happy dengan kawan-kawan blog tersayang...Selfie diri sendiri...yang tudung purple tu sebulan yang lepas...yang tudung turqoise tu baru ambil tadi..belek punya belek rupanya dagu dah runcing dan kulit pun jadi lain..pinkish je rasa...bukan luaran je rasa perubahannya tapi dalaman juga..apa yang dalam-dalam ni??.ini semua salah SHAKLEE..ni baru sebulan perubahan...padahal makan nasi juga ni..

Opss, dua-dua gambar ni tak pakai mekap pun..

Apa rahsianya? Kombinasi apa yang saya ambil? Meh pm/wasap saya untuk lebih details..lifetime consultation untuk kita-kita aje...

Taraaa......

.....

....



....



......





...




...






...




...




....




...



....



....

baru perasan ada perubahan pada wajah sendiri....rasa puas hati sangat...penggunaan secara konsisten buat lagi rasa happy...berbaloi sangat...semuanya SEMULAJADI je....nak cantik secara semulajadi juga?? jangan malu jangan segan hubungi saya...servis dijamin tip top...

KLIK SINI untuk pembelian secara online...servis dijamin tip top..segalanya semudah ABC




2 comments:

eMMe said...

hurm..me bg anak2 mkn shakelee..huhuh..biar anak comel, mama nye tak comel takpe hahaha...

Hanani said...

hehe..untuk anak-anak dulu yang penting..then baru untuk mama lak...

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...