Subscribe:

22 May 2014

Set Berpuasa Bertenaga yang Hot Meletop Menjelang Ramadan

Tidak lama lagi Ramadhan akan menjelang tiba. Sudahkah anda melangsaikan hutang puasa tahun lepas?   
Mari saya perkenalkan set Mighty 3 Gems Shaklee yang pastinya akan memberi anda pengalaman puasa yang berbeza. Badan anda akan rasa lebih cergas dan lebih sihat ketika berpuasa. Jom berpuasa dengan Shaklee!   
Set Berpuasa Shaklee atau Shaklee Mighty 3 Gems mengandungi 3 jenis minuman berkhasiat iaitu ESP (Energizing Soy Protein), Meal Shakes dan Performance Drinks.
Kenapa saya mensyorkan anda berpuasa dengan Shaklee Mighty 3Gems
Apa fungsi minuman-minuman berkhasiat ini?
Energizing SoyProtein -  sumber protein tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama.  
Meal Shakes - sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. 
Performance Drinks - minuman seperti isotonik tetapi tanpa gas. Ianya bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, dan justeru badan kekal rasa segar.  Dengan itu, anda tidak akan rasa mudah dahaga. Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.
amat sesuai untuk yang berpuasa dan :-
Ibu mengandung
Ibu yang menyusukan anak
Orang yang bekerja berat (menggunakan tenaga badan) 
Warga tua
Kanak-kanak (terutama yang baru mula berpuasa)
Remaja/Pelajar

Pada ibu-ibu yang tengah standby untuk anak-anak belajar berpuasa. Apa kata berikan Meal Shakes yang dicampur dengan Fresh Milk dan kurma yang diblend untuk berbuka dan bersahur.
Berbuka puasa dengan Mighty 3 Gems memberi anda tenaga untuk menunaikan ibadah selanjutnya solat Maghrib,Isya' dan Terawikh serta Bertadarus.
Kes lambat sahur.
Apa yang perlu dibuat dalam masa 5 minit.
Hanya bancuh 3 sudu Meal Shakes dan 3 sudu ESP .Hidangan ini bersamaan dengan 3 hidangan protein dan multivitamin (24 vitamin termasuk Vitamin untuk cantik seperti Vitamin C dan E dan Fiber (untuk elakkan sembelit) ataupun boleh bancuh Performance Drink dan Meal Shakes.
Anda boleh membeli salah satu daripada set ini ataupun membeli 1 Set Mighty 3 Gems.Berikan yang terbaik untuk family anda.

KLIK SINI untuk pembelian secara online.....ekslusif hanya dari Shaklee


Boleh hubungi saya pengedar sah Shaklee anda..
Hanani
012 3485657
Email: hanani217@gmail.com

 

0 comments:

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...