Subscribe:

12 February 2013

Perubahan diri sendiri selepas minum 1 tin Alpha Lipid SD2


Alhamdulillah, dengan ini baru boleh nak tepek muka sendiri perubahan yang terjadi pas consume SD2..1 tin minum bersamaan seminggu turun 4kg...dan yang best kulit muka makin cerah, dan makin licin dan makin runcing uols..huhu..sejujurnya aku memang suka dengan SD2 ni sebabnya makan-makan pun boleh diet..lagila aku ni breastfeed Ammar..risau gak nak minum tapi alhadulillah, susu meriah dan badan pun boleh kurus..kenapa aku letak muka dulu tak letak full body??? sebabnya nak fokus kulit muka yang aku cakap ada perubahan pas seminggu minum..inch loss 1 badan dengan SD2...dont wori, full body aku akan tepek juga ye..just TUNGGUUUU.. kepada yang berminat nak try consultation aku bagi free dengan harga yang paling bestla untuk korang yang baca blog ni..in sha Allah korang mesti akan dapat berat idaman dengan minum SD2..Kepada yang berminat nak jadi business partner sangat dialu-alukan...sila

SMS/WHATSAPP : 012-348 5657 (Nani)






5 comments:

NURUL JAMIAN said...

wahhh best

ღnFashyaღ said...

kak nani, amikla pic depan macam 8month pregnancy, Baru fare n square.

Hanani said...

tq nurul

Hanani said...

memang ada tapi tu la tu tungguu..hehe

Anonymous said...

CAM BEST JER

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...