Subscribe:

02 January 2013

Ammar 2 bulan sudah

Alhamdulilah arini genap umur Ammar 2 bulan. Sekejapan je dah 2 bulan. Ada lagi masa sebulan sebelum start sekolah. Aku kan dapat tukar sekolah,makanya kenala pergi sekolah lama untuk mengangkut barang-barang aku yang agak banyak gak. Semoga segalanya dipermudahkan. Oh ye, arini jugak ada check up Ammar kat KK. Berapala berat Ammar sekarang since diapers saiz S pun da ngam-ngam je. Pape pun semoga Ammar membesar dengan dikurniakan tubuh badan yang sihat sentiasa. Mama sayang Ammar selamanya

8 comments:

NURUL JAMIAN said...

amboi lebat rambut ammar mcm raina masa kecik2 rambut kemain lebat

NURUL JAMIAN said...

lebat rambut ammar mcm raina kecik2 rambut lebat

wardah @ fie shah said...

Cutenya pakai barut..mesti wangi bau minyak telon ni...hmmmm wangiii

Hanani said...

nurul: mmg lebat rambut dia..ni tak cukur lagi ni..

fie: barut tu yg strape je nani beli..senang fie

Maria Rajab said...

dah besaq dia..

.::: Princess MOMOY :::. said...

eyh cepat je dah 2 bulan
ingat lagi entri sis yang amik gambar baby ammar time baby seminggu (sekarang pun baby)

Hanani said...

kejap je kan maria :)

Hanani said...

how time flies rite..kejap je dah 2bln :)

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...