Subscribe:

10 January 2012

Gyro bowl

Tengok pada tajuk pun da tau saya nak share tentang apa. Yes,gyro bowl ada penyelesaian kepada masalah daripada makanan bersepah. Bukanla saya nak kata kasih suka campak makanan merata-rata tp biasala kalau da nama budak sure benda yg ada dalam mangkuk akan terkeluar rite. Saya memang da lama nak beli benda alah ni tapi asek terlupa je. Pas baca entry afni tentang gyro bowl dengan tak berlengah terus order kat baby shop yg ada melambak kat dalam mukabuku tu..saya search yg tengah wat sale je.hehe.dapatla rm12..dapat-dapat je terus test letak makanan dalam tu and its work.kalau tau awal2 dulu da beli.letakla pape dalam gyro bowl tu confirm tak terkeluar.bijak sungguh org yg mencipta mangkuk tu. So.apalagi kawan-kawan,belila utk anak-anak korang.

3 comments:

farhana shamsuddin said...

boleh try ni..tgu si kecil bsr sikit

Hanani said...

farhana:beli sekarang nanti baby dah besar boleh terus guna..hehe

fazrulnoor said...

Bestnye,,blh share fb add tu?nk beli gk la..xde jual kat shop ke ye

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...