Subscribe:

04 October 2011

Alhamdulillah

Alhamdulillah, seminggu lepas production susu untuk kasih sangat2 membanggakan..dan saya dah disiplinkan diri saya untukpam setiap 4 jam atau 3 jam sekali.memula sekali pam dapatla 4 oz pastu hari kedua dapat 6 oz and i speechless..malam2 pun yime kasih menyusu dapat rasa cik B sebelah lagi menitik2 susu..terus macam terharu..rasa macam dulu2 je...lepas kasih bf pun still masih ada lagi susu..owh, mama sangat suka..dan sudah nekad akan beli modu breastpump tak lama lagi.seperti sedia maklum saya masih gunakan avent manual ye....alangkah bagus kalau bf earning nuffnang dapat beli modu...i wish tapi ntah ye tak tau ada bape dalam tu..so, wishlist sekarang adalah modu ye..doakan dapat cepat...banyaknya wishlist..





6 oz sekali pam....semoga dapat lagi lebih dari ni..amin

demimu anak, mama sanggup korbankan segalanya...kasih saya sudah 16 bulan semalam...happy 16 month old NUR KASIH NAZREEN...mama saya awak sangat2...

4 comments:

zaidah said...

alhamdulillah rezeki anak2....

aziyana said...

wah alhamdulillah..banyak lagi rezeki kasih tuh..yana pun skrg kene disiplin diri jugak pam..kalau tak susu xmaintain

Dayu said...

waahhh
bestnya bila susu kembali banyak
lg2 bila anak dah setahun lebih ni
rezeki kasih tu..
makin rajin la mama dia mengepam lps ni

Hanani said...

zaidah:amin...rezeki kasih agaknya

aziyana:tula, tak sangka lak kasih makin besar production banyak balik..aritu cam segan nak kuar jek..tp mmg kena disiplin kalau nak bf kan...

dayu:tula, makin baesar nak kuar banyak lak..dah kembali pada fasa bengkak2 semula..dah lama tak rasa camtu..moga makin banyak..amin

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...