Subscribe:

30 June 2010

My Lovely Daughter - NUR KASIH NAZREEN

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taraaaaaaa...
assalamualaikum sume.
saya suka tido mulut camni..huhu
ni pic 1st day Kasih dilahirkan.Berat 3 kg..

After 27 days Kasih lahir...berat 4.5 kg. berkat fully breastfeed
Saya sangat suka tido
Kena kacau ngan mama sebab saya sangat suka tido



Saya mulakan dengan maaf ye sbb sangat lama tidak update blog dan baru berkesempatan upload pic2 Kasih..setelah bergelar mama mmg totally berubah tapi alhamduillah saya sangat menghargainya..sesungguhnya setelah bergelar mama macam2 nak kena wat and kena belajar..arini genap 29 hari saya berpantang..still mood pantang..banyak betul pantang larang yang kena ikut..saya tak kisah bagi makan apa and watpe tapi yang saya rasa seksa sket bila tak dapat berjalan..huhu..sesungguhnya menguji iman betul..pada 3 minggu pertama saya dijaga oleh mak saya...dan hari seterusnya my mother in law plak yang jaga...mereka jaga saya dengan sabar..saya mmg dilayan macam putri..sume takleh buat..makan minum sume org wat..hubby plak mmg jaga saya betul2 la...bila lg nak soh dia jg macam ni kan..pengalaman bersalin memang pengalaman yang tak dapat dilupakan..tak sangka skang ni saya dah ada anak...memang senang nak jaga Kasih ni...sangat behave tapi tang menyusu memang dia kuat...bayangkanla,berat dia naik 1.5 kg dalam 27 hari....alhamdulillah berkat fully breastfeed..air susu saya banyak..rezeki Kasih agaknya...dah nak sbulan ni dia makin kuat menyusu...takpela sayang...moga Kasih cepat besar dengan sihat ye sayang...
Skang ni Kasih suka tengok tv..kalau letak depan tv tu kemain leka lagi...siap gelak2 lagi...macam paham je...yang bestnya time org dtg nak tengok dia.asek tido je..bila dah balik je baru bulat mata dia bejaga....kesimpulannya Kasih sangat gud girl..macam mama dia kot...huhu..nantisaya update lg pic2 Kasih k..dia da nanges nak menyusu..





3 comments:

Yatie said...

cumel.....panggil aper yer....kasih or nazreen

:: NiNa :: said...

congrats Nani for the new baby gurl..welcome to teh parenthood world..neway..deliver normal ke c-sect..?

Hanani said...

yatie:tq..panggil kasih
atie:tq atie..nani bersalin normal..tak lama lg atie lak kan..

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...