Subscribe:

11 March 2013

Alpha Lipid SD2 dan Ibu Menyusu

IBU MENYUSU BOLEH MINUM KE TAK ALPHA LIPID SD2??

JAWAPANNYA: BOLEH

ALSD2 adalah selamat untuk ibu menyusu bayi atau anak.. lepas habis pantang je boleh start diet.. Semasa menyusukan bayi, apa yang paling penting adalah untuk si ibu dapatkan tenaga dan nutrisi yang cukup daripada pemakanan. Ini bertujuan untuk menghasilkan susu dan susu tidak kering. Dengan itu, perlu ambil pemakanan diet yang seimbang dan berkhasiat.. 

Walaupun ALPHA LIPID SD2 itu sendiri dapat membantu kita mengamalkan cara pemakanan yang sihat, kita perlu memastikan jangan terlampau ketat dalam pengambilan gula.. Takut nanti terketar-ketar pulak tak cukup gula.. Ibu menyusu jugak perlu ambil sedikit nasi, jangan terlalu ketat dalam memilih makanan takut nanti susu kering.. Jadi jangan risau.. You all yang nak kurus cepat dan selamat boleh minum produk ini dan tak akan ada apa2 kesan kepada bayi atau anak anda.. 

Tuan tanah sendiri masih breastfeed baby dan berdiet dengan SD2..Kalau nak tau lagi details boleh tanya tuan tanah ye macam mana berdiet? SMS/WHATSAPP : 012-348 56570 comments:

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...