Subscribe:

12 September 2011

9 & 10 Sept 2011 ~ Wedding Adik Ipar


Salam sume..arini baru ada mood nak update blog..entry kali ni berkisarkan wedding adik iparku..finally, saya ada biras....before ni, saya sorang je menantu MIL saya...dah ada geng nak bergossip....to Nasuha, welcometo our family....pic tak banyak sangat..ni antara pic yang saya suke...kasih yang taknak dok diam time bergambar boleh statik sambil lambai2 kat kitorang lagi time letak dia atas pelamin...feeling diva lak anak saya nih...baju purple tu disponsor oleh atok...tq atok...majlis di sebelah perempuan berjalan dengan lancar....di sebelah saya nanti akan berlangsung 17/9/2011 ye..so, sila hadirkan diri ye pada yang sudi....


princess kasih yang tiba2 feeling jadi diva...baju disponsor oleh atok


cantik tak kaler2 dia...pelamin yang wat saya nak sanding lagi..hehe.


selepas akad nikah...kasih menyebok kat tengah



ni pic pengantin yang tak berapa nak baru...dengan MIL ye...

ni je lah antara pic yang ada...saya suka pelamin dan warna2 dia..sangat cantik..lembut je..sedap mata memandang..feeling cam nak bersanding lagi je....

3 comments:

aziyana said...

mmg cantik sungguh pelamin tu..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

NAK BERSANDING LAGIK KENA WATT PHOTOSHOOT LA NANI...EHEHEH

Miss Uya said...

congratss...
pasni tggu anak sedara je kan?

Post a Comment

TQ so much for the comment for my entry...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...