Subscribe:

30 September 2011

Sangat suka mengutip


Camnela nak wat eh...kasih sangat suka mengutip...sekarang ni kurang sikitla...tapi kalau dia dah mengutip then masuk mulut...bila mama dah jerit2 dia berlari2 menyorok..hish..geram jek...any suggestion?????




sume nak masuk mulut....

29 September 2011

Bibir seksi


Motif saya letak tajuk cenggitu...sebabnya sume org cakap bibir kasih seksi..macam angelina jolie la, kiela fairy la..ni original ok...sejibik macam ayah dia time kecik2 ok....huhu...so, meh layan seksi atau tidak bibir anak dara saya...hehe..



ni adalah gambar ayah kasih time kecik2...sama tak dengan kasih..



kat bawah ni gambar kasih...so, layan je la ye..
















so, dah besar nanti seksila bibir anak mama ni ye...huhu...

28 September 2011

Wordless Wednesday lagi


hai semua..nama saya kasih...sekarang saya sangat tak boleh duduk diam...sebabnya nak suruh mama saya bersenam...

27 September 2011

Malasnya...

Salam sume...sori sangat2 sebab sudah lama tidak update blog...mood berblogging sangat merudum lately...ni saya gagahi juga...dasar pemalas betul mama kasih ni...last week jadual sangat pack..jumaat pergi mami & baby expo dengan fashya...sabtu sepupu2 saya datang beramai2 sempena konvo adik diorang kat utm..berkungfu la saya di dapur..buat bihun singapore saje....ahad pergi attend kenduri kawen anak staf sekolah dan 3 buah rumah open house.kenyang betul..balik rumah pengsan..sangat penat..tapi sangat puas kerana dapat pergi semua...weekend ni pun macam penuh jugak..sabtu ada birthday part iman dani yang hensem dan ahad kenduri di rumah dayu..ish, makan lagi...bila nak berdiet ni...



baru dapat update gambar raya..saya suka gambar ni sebab nampak perut flat je...haha..




tema kami adalah biru muda...macam air laut je...

ni adalah gambar sefamily dengan tok dan wan saya..4 generasi ok..moyang, mak saya, saya dan kasih....

ni dalam malas2 banyak gak update gambar...huhu

14 September 2011

12 September 2011

9 & 10 Sept 2011 ~ Wedding Adik Ipar


Salam sume..arini baru ada mood nak update blog..entry kali ni berkisarkan wedding adik iparku..finally, saya ada biras....before ni, saya sorang je menantu MIL saya...dah ada geng nak bergossip....to Nasuha, welcometo our family....pic tak banyak sangat..ni antara pic yang saya suke...kasih yang taknak dok diam time bergambar boleh statik sambil lambai2 kat kitorang lagi time letak dia atas pelamin...feeling diva lak anak saya nih...baju purple tu disponsor oleh atok...tq atok...majlis di sebelah perempuan berjalan dengan lancar....di sebelah saya nanti akan berlangsung 17/9/2011 ye..so, sila hadirkan diri ye pada yang sudi....


princess kasih yang tiba2 feeling jadi diva...baju disponsor oleh atok


cantik tak kaler2 dia...pelamin yang wat saya nak sanding lagi..hehe.


selepas akad nikah...kasih menyebok kat tengah



ni pic pengantin yang tak berapa nak baru...dengan MIL ye...

ni je lah antara pic yang ada...saya suka pelamin dan warna2 dia..sangat cantik..lembut je..sedap mata memandang..feeling cam nak bersanding lagi je....

10 September 2011

Penat + ngantok + tensi = grrr

Salam aidilfitri sume.saya mengalami sindrom penyakit M yg kronik utk update blog.naik cuti je gile malas nak update.nape ntah.dgn bebanan tugas yg byk ditambah dgn kesihatan diri yg tak stabil lg wat malas nk update ini blog.saat ni saya update sbb temankan kasih nak main. br bgn tdo kol 12.40 td.ni da segar kemain ligat main.ish,mama yg xlarat ni kasih . si ayah g ngeteh lak..mata da xlarat da ni..kesabaran kena di tahap maksima sekarang ni.kalau x,abes sang anak kena marah..

04 September 2011

Rindukan dia...

Just wanna say that i miss him so much..hanya mampu mengingati sahaja.tiada apa yg dpt meleraikan perasaan ini..rahsia di hati tak siapa yg tahu..kat sini jela tempat meluahkan segalanya tp masih perlu berhati-hati agar kata yg diluahkan tidak akan mengecilkan hati yg lain..i do,cherish u for the rest of my life.

02 September 2011

Sudah pulang ke rumah

Alhamdulilah sudah selamat sampai ke rumah setelah puas beraya.saya masih bercuti sampai ahad ;)..weekend ni nk terjah rumah sedara kt jb plak..arini adalah sesi mendobi dan mengemas apa yg tak siap lg.so,sesiapa yg sudi jemputla dtg ke rumah.pintu rumah kami yg tak seberapa ni sentiasa terbuka..gambar kat atas tu mama snap time kasih br bgn tido..entry full raya akan menyusul next week ye dgn gambar yg byk lg okeh.tata,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...