Subscribe:

08 September 2010

02 September 2010

~ 3 bulan sudah ~

saya dah 3 bulan....
-
-
-
-
-
-
-
Alhamdulillah, arini genap umur my princess Kasih 3 bulan..kejap je masa berlalu..rasa macam baru je kuakan kasih dari dalam perut nih..next week cek up untuk 3 bulan Kasih..dah berapala berat kamu ye Kasih...bulan lepas sudah 5.5 kg..sudah sangat aktif menendang2 kaki..time mandi sangat suka nak berdiri..suka main dengan jari sendiri..suka jerit kuat dan gelak berdekah2 kalau kena agah atau time tengok tv...sangat suka berborak sambil belai2 muka mama..tido pun sangat lama..dah stat ngiring2kan badan untuk meniarap...skang ni dia tak lepas nak angkat kepala..pas dah penat2 mencuba dia telentang sambil depakan tangan tanda penat la tu...suka g jalan2...sangat behave jek time kat luar...Kasih still lagi suka direct feeding dari guna botol..dengan botol dia minum cepat jek abes dan takde feel cam direct feeding..

Semenjak kehadiran Kasih dalam kehidupan saya dan en hubby, kami rasa sangat2 teruja..segalanya untuk Kasih...tq sayang sebab hadir dalam hidup mama dan papa...

~ kami ~

da stat ngirig2kan badan dan sangat suka main dgn jari
orang sibuk makan dia tido kepenatan..
mama dgn kasih
saya dalam carrier..
~ kami lagi ~

Kasih yang sudah bam bam..suka kiss pipi dia yg chubby tu.. tangan geram jek kalau gigit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...